Monday, October 28, 2013

Order Sudah Dibuka Oleh Love Novel Publication Untuk LCDJM....sila2 Order Utk Jumpa Qis, Khal, Joe & FA ye..


Salam,

Buat semua darling2 n laling2 juga kengkawan para pencinta naskhah ini dan mahu dapatkan versi cetaknya, pesanan untuk LCDJM sudah dibuka. Sila order naskhah ni kat Website Love Novel di sini--------->Order LCDJM Di Sini.

Terima kasih Juta2 untuk semua yang sudi sokong karya kerdil kucc yang ini...juga yang sebelum2 nya. Moga terhibur dan semoga mendapat manafaat, insya Allah. Kalau ada sebarang kekhilafan, kekurangan yang samada yang sengaja atau tak disengajakan, yang disedari atau tidak disedari kucc mohon maaf banyak2.

Wassalam,
kucc_aprilsnow

6 comments:

seed169 said...

tahniah kak,
ni nak gi order sebab dah lama tunggu..semua karya akak best...suka sangat dari yang pertama hingga yang terkini

hasiza.abdullah@yahoo.com said...

assalamulaikum novel ni dah ada kat pasaran ke. sebab saya nak beli.

sara said...

Kucc...kat buku day ada?

sara said...

Kucc...kat kedai buku dah ada?

kucc_aprilsnow said...

seed - tq3x. Moga terhibur n mendapat manafaat. Maaf dr kak kucc jika ada sebrg kekurangan n kekhilafan.

Hasiza - belum lg dear. Minggu depan insya Allah. Tq tau sudi beli buku akak ni.

Sara - lom lg sara. Minggu depan insya Allah.TQ ye sudi beli buku kucc ni.

idA said...

Salam kucc..seperti biasa sebagai yr die hard fan..novel ini akan menjadi koleksi utk akak..jgn lupa sign besaq besaq kat buku akak ya..tahniah..kucc

Hati Ini Pilih Kamu

"Saya dah tak ada hak lagi nak duduk kat rumah tu." Rumah tu milik Zainal. Dan isyarat kak long yang humbankan beg pakaian aku be...