Thursday, October 17, 2013

QIS, KHAL, JOE & FA Sudah Datang...lalalala


Alhamdulillah. Syukur pada Nya yang memudahkan segala urusan. Pada semua kengkawan pengunjung setia rumah kucc di sini yang sentiasa menyokong dan memberikan teguran juga komentar membina...ini hadiah buat anda semua. Semoga baby ke -4 kucc ni akan dapat diterima dengan baik oleh semua, insya Allah.
Kucc pun nak ucapkan jutaan terima kasih kepada penerbit yang begitu sabar dengan karenah kucc demi menzahirkan naskhah ini ke versi cetak. Terima kasih juta2 Love Novel Publication.

Untuk yang membeli naskhah ini nanti akan ada cenderahati kecil ni daripada kucc. Macam biase ler...meow is kucc trademark..kihkihkih.



12 comments:

idA said...

Tahniah Kucc... akak mmg menanti natikan citer ni...

baby mio said...

tahniah....

seed169 said...

tahniah sis...
saya memang menunggu manuskrip sis..
semua karya sis menjadi koleksi...
thumbs up

Eijan said...

1000 congrats....

Anonymous said...

Salam. Bila LNP akan publish.

sara said...

Dah ada du bookshopa ke?

Anonymous said...

dh start jual ke kat kedai2 buku?

norihan mohd yusof said...

tahniah dik...akhir nyer..penantian berbaloi...

Yaya Zainudin said...

Congrats Kucc

IVORYGINGER said...

Tahniah KUCC... Cannot wait to get this novels ASAP.

Anna Zaanna said...

Tahniah akak....

miss nina said...

tahniah kucc
nak tengok barbie doll senyum di penghujung cerita :)

Hati Ini Pilih Kamu

"Saya dah tak ada hak lagi nak duduk kat rumah tu." Rumah tu milik Zainal. Dan isyarat kak long yang humbankan beg pakaian aku be...