Saturday, December 15, 2012

Lafaz Cinta Di Jari Manis atau The Proposal??

Assalamualaikum wbt buat semua pembaca, kengkawan, pengunjung senyap dan tak senyap di teratak buruk ceritera kucc. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap penulisan kucc selama nih. Kucc sangat2 menghargai korang semua...sangat2 menghargai sokongan korang semua... sangat2 menghormati setiap pandangan, ulasan juga komentar korang. Tanpa korang, siapa la budak kucc nih ( budak ker?..perasan muda laa tuh..hehehe)

Banyak response n maklumbalas yang kucc terima tentang perkara pertukaran tajuk e-novel terbaharu kucc. Apa yang kucc boleh katakan pada semua yang memberi response baik di blog mahukan pesanan di fb kucc..pendapat korang amat-amat kucc hargai. Terima kasih sangat-sangat atas keprihatian korang semua. Itu tandanya korang semua sayangkan kucc..kan? ( bukan ayat bodek atau jet yer..kuikuikui).

Sekarang, kucc serahkan pada korang semua untuk memilih tajuk mana yang korang mahu. So...apa lagi, sila pilih yer..LCDJM or TP?

33 comments:

Anonymous said...

LCDJM tu cm sweetla [:

Zalida said...

salam kucc, saya prefer LCDJM. lebih kemelayuan, lepas tu ada macam maksud tersirat gitu. walaupun LCDJM lebih panjang dari The Proposal, tapi kena dgn jln cerita. saya pilih LCDJM!

Anonymous said...

Sy nak LCDJM!!
Tajuk tu sgt sweet!

nik said...

sy pilih LCDJM sebab tajuk tu lain drp yg lain.. the proposal 2 mcm dh biase org buat tjuk novel...

Anonymous said...

Lcdjm is better....

kak na said...

salam kucc..akak pilih LCDJM

Hayati Sakaria said...

saya prefer LCDJM... sedap dengar & sweet sangat.

Eijan said...

Hahaha kucc klu nak nmpk mcm klass gitu...TP. Tapi lebih suwwweet gitu LCDJM, walaupun lidah sikit terkehel nak nyebutnya...tp maksud tersirat tu mmg nun jauh dlmnya...so darling i prefer yg bunyi melayu tu sobonar eh...

itu_aku +_^zue said...

LCDJM...kak mana n3 nyer?

mizz acu said...

Agreed that. Nak urban pilih TP.. Yg klaasik nassional LCDJM...
I prefer LCDJM.. Tatau laa.. Mgkn sbb ai lebih suka benda yg mula2@pertama@asal... Memula dh bc tjk LCDJM so lg bekenan tajuk ittewww.. ;p

ani said...

sy suka LCDJM

asnierin said...

LCDJM.

Anonymous said...

Lafaz Cinta Di Jari Manis

Atty Ismail said...

LCDJM.....

iyads said...

LCDJM...
Sweet n tersembunyi byk mksd yg trsirat..

Anonymous said...

LCDJM

unguoren said...

saya prefer LCJDM.nampak comel tajuk tu.lagipun,kak kucc famous dgn tajuk2 melayu mcm tu.lagi best! :)
* keep it up kak kucc!!chaiyok2.

norihan mohd yusof said...

dek pd akk k jer ngan tajuk LCDJM..kekal kn yg asal dek...

hk said...

LCDJM lagi best kot...sweet and catchy..:)

ryzatie said...

lafaz cinta di jari manis....

ryzatie said...

lafaz cinta di jari manis....

Anonymous said...

lcdjm

muda_13 said...

lebih manis lafaz cinta di jari manis, hehe

Anonymous said...

Saya suka LCDJM.TQ.

ajeje said...

I prefer LCDJM it looks sweet n have very beautiful meaning compare to TP.

Anonymous said...

LCDJM...:)

fieza

azueyra said...

i pn nk LCDJM..lg suwett..klu diterbitkn confrim menarik perhatian utk di beli..huhuhu

udaidza said...

KUCC, Uda pun prefer LCDJM. Dengar manis ditelinga. Spt bahasa kiasan.

udaidza said...

KUCC, Uda pun prefer LCDJM. Dengar manis ditelinga. Spt bahasa kiasan.

Aziela said...

I go with the flow too. LCDJM lebih menusuk di hati... hehehehe

P/S : Boleh tak disablekan word verification nie? Agak menyiarkan sikit untuk komen. Maaf yer...dah tua2 nie, susah pulak nak menelek.

miss nina said...

LCDJM pilihan saya :)

Anonymous said...

KUCC, saya pn LCDJM lebih unik.

Mertabatkn bahasa Melayu kita. hehehe

Kmas

kucc_aprilsnow said...

Terima kasih100x pada semua. Pilihan korang kucc hargai. Moga terus menyokong kucc yer.

Hati Ini Pilih Kamu

"Saya dah tak ada hak lagi nak duduk kat rumah tu." Rumah tu milik Zainal. Dan isyarat kak long yang humbankan beg pakaian aku be...