Wednesday, August 21, 2013

Sorry ek. Sabar tunggu tau!

Salam semua. Tak kira aar geng kipas hikmat ker, kengkawan ker, pengunjung ker dan penyinggah ker kat wilayah kucc nih...*Wilayah laa sgt..perasan, teratak buruk ader laa..kahkahkah*

1. Sorry ek. Mungkin 2-3 hari ni tak hapdet citer 13 Ros Merah. Sebab aper?!! Ambik napas jap. Kejap aar. Sebab kucc sedang baca semula manuskrip KAS untuk siapkan sesuatu yang diminta penerbit. Ingat KAS? Yang luper kiter kasi redbull utk ingat balik. KAS a.k.a Kerana Aya Sofya. Kisah Laila, Aya Sofya dan Wazif si peguam syarie tu insya Allah jika tiada halangan akan diterbitkan Feb 2014 nanti. Moga dipermudahkan. Mohon doa2kan yer. Ameen3x.
   Sebab terlalu lama dah manuskrip ini dihantar ke penerbit (Julai 2012) maka penyediaan untuk perkara-perkara yang diminta penerbit untuk tujuan penerbitan perlukan kucc untuk menelaah kembali manuskrip ini supaya apa yang diberi nanti menepati intipati naskhah ini. *cewah cewah...weh, mangkuk ayat tak hinggat...poyos tahap gaban kau kan kucc...kahkahkah.*

2. Sabar tunggu tau! Sabar tunggu untuk aper? Untuk yang dua perkara ni laa haa:
    i) Untuk n3 baru 13 Ros Merah.
    ii) Versi cetak KAS - *dengan pesanan maha penting korang MESTI BELI TAU! (beli, jgn pinjam, ingat!!!..hahaha).

Wassalam.

Psst psst korang, err..korang ingat lagi tak citer KAS ni camner.

16 comments:

Eijan said...

Hahaha, patutlah kejap belek kejap belek blog laling ni x kuar2 juga Pak cik mata coklat tu....rhupanya busy dgn Abg wazir ye....tahniah laling utk KAS tu....I follow terus....tp klu boleh.....hehehe (sambil kedip2 mata) ni nak juga Abg mata coklat tu.....hokey lariiiiiiiii....

Eijan said...
This comment has been removed by the author.
Eijan said...
This comment has been removed by the author.
kucc_aprilsnow said...

Hahaha laling...kena ulangkaji blk KAS ni sbb nk prepare benda2 yg penerbit mtk..kepala pun tgh weng dgn mcm2...moga dipermudahkan semuanyer. Abang mata cokolat?..laling yg sebelah u tu kan si mata cokolat...seksi lg..hahaha. .larikkkk

kak nora said...

wow dear!!! tak sangka dah nak masuk novel ke 4 ekkk... tahniah dear kucc.. kaka setia menunggu KAS dgn penuh kesabaran dan kesopanan dan kesusilaan... eheheheheee...

wajikDodol said...

alhamdulillah...keluar gak kas ni...lm beno menunggu...

kucc_aprilsnow said...

Kak Nora- tenkiu sis. Insya Allah ni yg ke-5. Yg ke-4 moga dipermudahkan urusan ujung tahun ni. Mohon doakan ye.

WajikDodol- Ameen3x. Akhirnya kan. Lega sesangat! Mohon doa moga dipermudahkan urusan KAS ye.

arsha wangi said...

tambahan peringatan. JANGAN BELI YANG SECOND HAND PUNYA JUGA. SILA DAPATKAN YANG ORIGINAL PUNYA. EHEH

kucc_aprilsnow said...

Wee-T/kasih utk tambahan PERINGATAN. Beli, baca n simpan sebagai koleksi mcm harta paling berharga. Ok tak beb? Banyak la ko punyer harta..kahkahkah

norihan mohd yusof said...

tetap sabar dek...ur novel so superb dek...tahniah dek writer...

kucc_aprilsnow said...

kak norihan- tenkiuuuu kak!

miss nina said...

ingat2 lupa cerita KAS. apapun, novel ke-4 ni tetap ditunggu. jadikan koleksi :)

kucc_aprilsnow said...

Miss Nina - insya Allah, nnt sampai masa kita flashback bersama yer. Tenkiu utk sokongan yer.

sara said...

Kucc...bila pulak LCDJM nak do terbitkan?

kucc_aprilsnow said...

Sara-insya Allah, takder aral hujung tahun ni. Doa2kan segala urusan dipermudahkan yer.

IVORYGINGER said...

Alhamdulillah tak sabar nk tunggu ujung tahun ni nk dptkan LCDJM dl sblm KAS. he... ;D Mesti dpt yg first hand punya. tak main la secondhand ni. cewah... ok tak kucc;D

Hati Ini Pilih Kamu

"Saya dah tak ada hak lagi nak duduk kat rumah tu." Rumah tu milik Zainal. Dan isyarat kak long yang humbankan beg pakaian aku be...