Wednesday, July 1, 2015

Kompilasi Cerpen Limited Edition - Dia...Yang Terpilih

LIMITED EDITION.
Tajuk : DIA... YANG TERPILIH
Kompilasi cerpen dari 10 penulis. Cerpen kucc, Hikayat Cinta Teja dan Tuah turut termuat. 
HARGA :
RM 26 + RM6(postage) - Semenanjung
RM 29 + RM 10(postage) - Sabah/Sarawak
Note : Naskah ini hanya boleh didapati melalui online sahaja. Sila dapatkan melalui ejen yang dilantik penerbit dan juga pengedar online.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Hati Ini Pilih Kamu

"Saya dah tak ada hak lagi nak duduk kat rumah tu." Rumah tu milik Zainal. Dan isyarat kak long yang humbankan beg pakaian aku be...