Tuesday, March 3, 2015

Baby ke-7.


AKAN DATANG MAC 2015
Tajuk: Kerana Cinta Itu Ada Saktinya
Penulis: April Snow
Penerbit: Karyaseni
ISBN: 978-967-0246-93-2
Harga: RM27(Semenanjung) // RM30(Sabah & Sarawak)
Magis bernama CINTA menemukan mereka berdua. Ibarat ikan di laut, asam di darat, di dalam belanga takdir bertemu juga. Fazwan Anuar, Si CFO penuh karisma tidak pernah menduga diri bakal melakar riwayat cinta dalam perjalanan hidup Aida Awliya; guru di taska anak angkatnya, Dian Khalisya.
Fazwan Anuar. Sejarah cintanya kecundang awal. Tanpa balah. Penuh reda. Aida Awliya. Kisah cintanya penuh warna indah dan melankolik. Tersungkur dek ketidakjujuran bekas kekasih. Aida dihumban ke gaung duka tatkala lelaki yang dicintai separuh nyawa memilih gadis lain sebagai suri. Aida sudah tidak percaya lagi pada cinta lelaki. Tidak lagi! Kehadiran Fazwan yang penuh pesona membuka lembaran baru dalam hidup Aida.
“Aida, saya sungguh-sungguh sukakan awak. Dan saya tahu detik dalam hati saya
takkan bohong.” – Fazwan Anuar
“Mungkin mainan perasaan awak sahaja, Fazwan. Lupakan. Saya bukan yang sesuai untuk awak.” – Aida Awliya
Demi mahu sentiasa di sisi Aida, Fazwan membawa Aida sepejabat dengannya. Kesungguhan Fazwan tanpa jemu lelah menanam benih cinta dalam jiwa mengembalikan percaya Aida pada magis cinta. Aida kembali merasai ajaibnya cinta seorang lelaki. Betapa indah dunia dengan cinta daripada seorang lelaki yang tulus mencintai.
“Saya mahu sentiasa jadi jaluran pelangi buat awan yang mulus seperti awak. Agar kita sentiasa boleh bertemu tak kira waktu. Sebab saya mahu jadi rembulan yang sentiasa memayungi kejora yang berkilauan seperti awak. Agar kita tetap bersama hingga fajar menyinsing keesokan harinya. Sebab saya mahu jadi laut yang sentiasa setia menemani duyung secantik awak. Agar kita boleh berenang merentas benua bersama tanpa lelah.” - Fazwan Anuar
Sulaman bahagia yang menanti saat dipateri rasmi tergugat dengan pertemuan kembali Aida dengan bekas kekasih yang juga rakan sepejabat Fazwan dan Aida. Cinta Aida mahu diraih kembali. Cinta Aida mahu dimiliki semula.
“Jangan mimpi kau akan dapat dia, Fazwan. Dia milik aku. Aida milik Razman Zikry!” – Razman Zikry
Onar keji yang dilakukan Razman meruntuhkan segala impian indah dalam jiwa Aida. Fazwan dijauhi. Fazwan dihindari. Hilang Aida buat Fazwan tekad menjejak belahan jiwa. Bisakah sakti cinta mengembalikan semula Aida kepada Fazwan? Mampukan sakti cinta Fazwan meyakinkan Aida bahawa gapura bahagia yang mereka bina tetap setia menanti kedatangannya? Bolehkah sakti cinta yang menemukan mereka dahulu menyatukan semula Fazwan dan Aida?
****************************************************************************
Alhamdulillah...
Syukur padaNya dipermudahkan urusan karya ke-7 ini. Ni hadiah kucc utk semua rakan2 dan kawan2 pembaca yang banyak menyokong kucc selama ini. Menjadi belikat kukuh utk kucc terus berkarya.
Yang komradss tunggu2.
Yang komradss nanti2..
‪#‎FazwanAnuar‬
‪#‎AidaAwliya‬
‪#‎KCIAS‬.

Siapa nak order Abam FA & Aida dengan kucc? Ado TT taw..ngee.

Ok. Begini. Order akan diuruskan oleh Kak Mazlina Mohd Yusof. Ikut syarat di bawah ye.

1. Harga.

a. Harga - Semenanjung RM27, poslaju RM8
b. Harga - Sabah & Sarawak , RM30, poslaju RM15

2. Sila bank in ke dalam akaun MAYBANK, acct no 162795006552 MAZLINA MOHD YUSOF.

3. Sudah bank in, sila pm kak Mazlina dgn screen shot bank in slip or TT slip sebagai bukti pembayaran telah dibuat. Order dikira confirmed once payment done/clear ye. Harap maklum.

Latest payment hari KHAMIS ini, 5 Mac 2015. Stok akan diambil pada hari Jumaat dan akan diposkan pada hari isnin, inshaAllah.

sekian. Terima kasih.

p/s : pat2 nyer, siapa bayar cepat, abam FA dia funyer..ekekeke.

11 comments:

seed169 said...

yesssssss....
akhirnya yang ditunggu dah keluar...
tapi Karya seni belum buka order lagi....tahniah kak kucc

sara said...

Salam kucc....13 rose merah saya takde lg.
carik2 tp tak dpt.

kucc_aprilsnow said...

seed169 - tq dear. Minggu depan kut dik..beli naa

Sara - kucc ada stok 13RM kalau nak. Blh la beli kombo dgn KCIAS ni. Dpt rege special sikit. Ngee. Kalau nak pm kucc naa.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ayda Md Tahir said...

dah dpt peluk abam FA and Aida... Tetiba abam FA kita bygkan cam muka Afghan Redza yg kiut miut tiew... Kita bc dgn penuh perasaan sbb nama heroin sama nama dgn kita n.... kuikuikui

Rose Aleyna said...

Alhamdulillah... Dah habis khatam kisah FA dan Aida...
FA = jiwang karat & Aida = lemah lembut...
Yang penting Wazif 'buah hati saya' ada sekali dalam KCIAS... Terima kasih Kak KUCC sbb masukkan watak Wazif..hehe

kucc_aprilsnow said...

Dewi- Tkasih. Tidak ada rencana lg.

Ayda - hahaha. Amboiii. Ferfeeling aida la ye.Tkasih sudi dptkan KCIAS

Rose - tenkiu sudikan dptkan KCIAS. Owh minat tuan lawyer ye..kikiki

陳小米 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
陳小米 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
陳小米 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Hati Ini Pilih Kamu

"Saya dah tak ada hak lagi nak duduk kat rumah tu." Rumah tu milik Zainal. Dan isyarat kak long yang humbankan beg pakaian aku be...