Wednesday, September 4, 2013

PENGUMUMAN..

As- salam.
Kucc ada 2 pengumuman. 

A) Ini 5 pendapat TERBAIK bagi posting "KHAL ATAU JOE?!!!" yang dijalankan pada Jan 2013. Dan seperti yang kucc nyatakan dalam posting tu kucc akan pilih 3 pendapat terbaik yang akan dapat novel latest kucc (masa tuh kalau ikut MSB laa kan tapi bila kucc fikir2kan balik LCDJM sepatutnya diberikan sebagai cenderahati sebab ni segmen pasal LCDJM kan...sebab tu laa hal ni delay utk tunggu LCDJM versi cetak kuar..maaf byk2 ye utk yg tunggu dan tertunggu. Terima kasih jugak pada semua yang sudi beri pendapat, cadangan dan komentar dalam posting tersebut. 

Ok...dari 3 kucc up kan jadi 5 untuk cenderahati terima kasih. Kucc mintak kelima-lima pembaca yang terpilih nih sila email pada kucc nama serta alamat penuh & hp no. untuk proses penghantaran novel LAFAZ CINTA DI JARI MANIS. (email kucc - kucc0791@gmail.com).


1. Aziela.

2. Aznati @ a_must
3. Rin
4. D_inda
5. Putehberseri

B) Bab 13 Ros Merah yang seterusnya akan dimuatnaik di group FB Ceritera kucc di sini->
Ceritera kucc

Untuk makluman, Ceritera baharu kucc akan diperkenalkan disini dahulu hingga ke beberapa bab sebelum dipindahkan ke Group FB Ceritera kucc...Kucc ada sebab buat macam ni. Ia salah satu langkah keselamatan & perlindungan karya. Harap kawan-kawan kucc yang kucc sayang dan hormat sgt2 boleh faham kenapa kucc buat macam ni ye.
Wassalam.                                                                                      

16 comments:

Anonymous said...

Post lah kat blg. Susah bca dkat fb kucc

sara said...

So sad saya takde fb group. Hu hu hu.....

Kak Sue said...

kalau baca di blog lagi best sebab rasa x berserabut... hehehe

Aziela said...

Alhamdulillah. Tak sangka pendapat akak diterima. Terima kasih banyak2. And so sad, sebab I have close my facebook account. Ada personal reason, so yeap. Kena redha. We respect your decision.

Anonymous said...

ala, msk dlm blog la. fb bkn slalu blh bukak. plzzzzzzzzz

rin said...

hai kucc, i already send you an email dear..thank you so much!!

zoora said...

huhuhu...jgn laaaa...org tak de fb...nak meraung ni waaaaaaahhhh

zue said...

Ssya pun bukan kaki fb. Buka fb pun jarANG2.
PLEASE kucc.. saya nak meraung jugak ni.
Jgnlah d fb kan ya..

Anonymous said...

Lg snang nk baca d blog dr d fb..harap pertimbangkn smula..aktive d blog aje la lg snang..

Anonymous said...

Susah la nk baca kt fb...please teruskan di blog, pertimbangkan balik yea..please....

kucc_aprilsnow said...

Anonymous 1,2,3,4,5, Zue, Zoora, Sara - kucc mtk maaf byk2 ye. Mcm kucc ckp ada sbb kucc wat mcm ni. Harap faham ye. Citer2 baharu tetap kucc kenalkan disini dulu kemudian dibawa ke kumpulan.

kak sue - dah masuk grp kan n dan bc bab 28 kan...xder masalah kan..hehehe

Aziela, Rin - congrats ye. Apa2 nnt kucc maklumkan via email yer. TQ utk sokongan pada LCDJM ye..

zalyna yusril said...

Nk dptkan semua novel kucc macam mane yea...

mrs_Breezy13 said...

Citer baru ni best....

kucc_aprilsnow said...
This comment has been removed by the author.
kucc_aprilsnow said...

MB- tq.

kucc_aprilsnow said...

ZY-blh oder novel2 kucc dgn publisher ye. NLBB-kaki novel,DIH&MSB- Fajar Pakeer.

Hati Ini Pilih Kamu

"Saya dah tak ada hak lagi nak duduk kat rumah tu." Rumah tu milik Zainal. Dan isyarat kak long yang humbankan beg pakaian aku be...